WAAROM KIEST U VOOR GRONDKAPITAAL B.V.

Omdat wij inmiddels het langst bestaande grondbeleggingen kantoor zijn in Nederland.

EN DAAR ZIJN WIJ TROTS OP.

 

Waarom kiest u voor ons

Door onze jarenlange ervaring, deskundige accountmanagers en een correcte manier van werken hebben wij een goede reputatie opgebouwd. Wij bestaan sinds 2007 en richten ons voornamelijk op Randstedelijke grondposities. Als wij een propositie aanbieden gaat dit altijd gepaard met een planologisch rapport, bodemonderzoek en een taxatierapport. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

In de afgelopen 10 jaar is het ons opgevallen dat er een enorme aanwas is geweest van diverse grondaanbieders binnen dit marktsegment. De aangeboden grondproposities, kwaliteit en werkwijze in deze markt zijn zeer divers. Agressieve telefonische acquisities die gepaard gaan met zogenaamde garanties dat de aangeboden proposities binnen twee a drie jaar van bestemming zullen wijzigen gaat tegen onze principes in. Hiervan distantiëren wij ons nadrukkelijk.

Wij laten alle aangeboden grondposities analyseren door een planoloog/stedenbouwkundige, om zo niet alleen op de hoogte te blijven van wat er binnen ons marktsegment afspeelt, maar ook om u van deskundig advies te kunnen voorzien.

Bij de aankoop van strategisch gelegen proposities komt veel kijken. Het verdient aandacht, kennis en deskundigheid. Wanneer u besluit dat u interesse heeft in het investeren in een propositie komen wij graag bij u thuis. Of we nodigen u uit op ons kantoor in Utrecht voor een gesprek. Hierbij nemen wij de voorwaarden en werkwijze in zijn geheel met u door. Deelt u hierna nog steeds het zelfde enthousiasme, dan wordt er door beide partijen een koopovereenkomst getekend en handelt de notaris de transactie verder af.

Voor meer informatie, neem dan nu contact met ons op!

AFM disclaimer